PowerSolo

Fredag 1. december 2023

Er du til fandenivoldsk rock’n’roll fuld af energi og hæsblæsende intensitet? Så er PowerSolo lige for dig!

Kim Kix og resten af PowerSolo sparker gang i julemåneden med manér, når de fylder Turbinen med deres heftigt energiske og alsidige rock’n’roll, der utvetydigt bare SKAL opleves live. Med sig har de bl.a. et helt nyt album og et imponerende bagkatalog, så der er nok at glæde sig til.

Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez, sætter her ord på, hvad du kan glæde dig til, når Powersolo kommer og giver koncert på Turbinen:

”Frådende fandenivoldskhed krydret med uforfalsket rock’n’roll fra genrens tidlige år. Det har legenderne i PowerSolo alle dage været garant for. Så kan man lide sin rockmusik garneret med et skud punket energi, garagerock, surf, blues og country, går man på ingen måde galt i byen med Kim Kix og co. Jeg har næsten ikke tal på, hvor mange gode vanvittige oplevelser, de har stået for i mit liv som koncertgænger, og jeg ser virkelig frem til at de med rund hånd drysser deres galskab ud over Turbinen 1. december.”

Artist Talk
Inden koncerten kan du komme tæt på Kim Kix, når Turbinen inviterer til live-interview – det vi kalder Artist Talk. Giv din koncertoplevelse et ekstra lag ved at komme ind og møde mennesket bag musikken i vores hyggelige Lounge. Det koster kun en 50’er og inkluderer ovenikøbet en drink – læs meget mere her

Support: &8&8&8
&8&8&8 er helt bestemt blandt de 26 bedste punkbands i Randers (midtby), siger de selv. Ganske nye på scenen som band, men de fire medlemmer har til sammen spillet masser af koncerter i bands som f.eks. Bel Esprit, RTL+, Outer Region, Birdstrike og Niels Klapper Fisken. Tekstmaterialet beskæftiger sig oftest med historier om – eller af – dumme mennesker i dumme situationer. Folk, der har passeret øvelokalet, har nævnt, at &8&8&8 lyder som bands som Pixies, Soundgarden og Blur, og at lydisoleringen langtfra er tilstrækkelig.

Facebook: https://www.facebook.com/andateandateandate
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=LRpH_PHBf3o