Bob Log III (US)

Søndag 17. september 2023

PowerSolo præsenterer Turbinen på Tour: Oplev one-of-a-kind americana-blues på Station K, når Bob Log III giver en koncert, som du med garanti aldrig har oplevet før.

Bob Log III skal simpelthen opleves. Slingrende slideguitar, honky-tonk vibe og herligt beskidt americana-blues. Tilsæt så hjelm, kanonkonge-outfit og en gummibåd. Og man ved stadigvæk ikke, hvor man har ham!

Kim Kix fra bandet PowerSolo fortæller her, hvordan han lærte Bob Log III at kende, og hvorfor du selvfølgelig skal opleve Bob Log in action i Langå på Station K:

”Da PowerSolo første gang mødte Bob Log III i 2004 var det med en sydende spænding. Vi skulle på en to ugers turné sammen. Vi kendte Bob fra Tucson-bandet Due Rag og havde hørt, at trommeslageren var skredet under en supportturné for WEEN, og at Bob så havde fundet sig et cannonball suit og en hjelm – og at han havde fortsat turnéen som one-man-band. Rygterne gik, at Bob Log spillede sange med titler som ’Boob Scotch’ og ’Clap Your Tits’ og inviterede de lokale festglade kvinder til at deltage med dans på scenen, til tider nøgne. Og så var Bob Log III inspireret af AC/DC, Hasil Adkins, Bo Diddley og Chuck Berry, som alle stod øverst på PowerSolos helteliste.

Bob Log III har opfundet sit helt eget schtick; en Silvertone slideguitar, cannonball suit, en hjelm, en gummibåd og 100 ænder … og så synger han igennem et bakelittelefonrør. 

Kom nu ud og se noget vildt på Station K! Kum nooooo…!”

Kim Kix


Turbinen på Tour
I tæt samarbejde med venner og ildsjæle i lokalsamfundene omkring Randers præsenterer Turbinen en række koncerter i helt særlige omgivelser, når vi med Turbinen på Tour rykker koncerterne ud fra spillestedets rammer og ud i landet.