Poul Krebs & Henning Kvitnes

Lørdag 28. september 2019

Den dansk-norske duo Poul Krebs og Henning Kvitnes udgiver deres første fællesplade, og du kan opleve numrene og et fremragende musikalsk makkerskab - LIVE - når Krebs og Kvitnes tager deres spritnye og tidligere samarbejder med ind på Store Sals scene.

Duoen Poul Krebs og Henning Kvitnes er som sådan ikke en ny konstellation. Den danske og den norske sanger og sangskriver har faktisk arbejdet sammen i 30 år, skrevet sange sammen og lånt vokaler ud til hinandens soloprojekter. I 2012, 2013 og 2015 tog det garvede musikalske makkerpar på succesfulde turnéer i Danmark og Norge, hvor deres helt specielle kemi gav nogle live-oplevelser ud over det sædvanlige, eller som norske Drammens Tidende konstaterede i deres femstjernede anmeldelse: “[Der var] God stemning og behageligt i ordets rette forstand, da Henning Kvitnes og hans mest ligesindede kunstner i Danmark Poul Krebs tog til Kolberg Gård. (…) …de udstrålede en harmoni og et venskab, som man bare gør rundt om et lejrbål.”

Nu er Krebs og Kvitnes klar med deres første fællesudgivelse, de debuterer i sensommeren på Tønder Festival, og pladen er en blanding af 30 års fælles sangskrivning og helt nye numre, som de optager live i studiet. Der bliver en plade, der er den rene live-lyd fra makkerparret, og dermed den perfekte opvarmning til, når de to garvede musikalske herrer indtager Store Sals scene.

Med sig tager de to musikere Poul Krebs’ dygtige band bestående af Rune Kjeldsen på guitar, Palle Hjorth på tangenterne, Troels Skjærbæk på bassen og Rasmus Valdorff på trommer. Krebs og Kvitnes på Værket bliver en tour-de-force udi live optrædener og en fantastisk underholdende aften. Vi glæder os helt vildt!