PLATT-FORM – Er vi gået for langt?

Lørdag 16. marts 2024

Vil du gerne ligge flad af grin? Så skal du opleve, når super-satiregruppen bestående af Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby tager deres anmelderroste show med til Værket.

PLATT-FORM er både overdænget af anmelderroser, priser og ikke mindst store klapsalver af begejstrede publikummer for deres satireshow ’Er vi gået for langt?’. Nu får du chancen for at opleve Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby i fuldt flor, når de indtager Store Sal med sang, sjove tekster og kærlige satiriske spark til både sig selv og publikum.

Mille, Laus og Jakob dannede PLATT-FORM i 2013, og siden er det blevet til tre shows, anmelderne har kastet stjerner efter og kaldt ”genialt” og ”nyskabende og banebrydende”. I 2017 og 2018 var trioen værter ved Bodilprisen, lige som de i 2018 havde ansvaret for at føre publikum trygt og sjovt igennem den storslåede Reumertpris i Skuespilhuset i København. En pris, som gruppen to gange har været nomineret til. PLATT-FORM har sideløbende medvirket i et hav af TV-programmer og har også stået for radiosatiren på DR’s P1, hvor de leverede lytterhit som ’Krisetelefonen for I-landsproblemer’ og ’Kirkesangerne’.

Anmelderne siger
“Platt-Form er i topform” – Berlingske
“Forførende begavet og ørelækkert musikalsk” – Information
“Vi griner stadig, så maven kramper” – ISCENE.dk