Pink Floyd Project

Fredag 20. november 2020

I showet PULSE genopliver Pink Floyd Project den sidste tour fra deres idoler i det britiske rock band. Den oprindelige Pink Floyd-tour blev til i forbindelse med albummet 'The Division Bell', som i år fylder 25 år. Hvilken bedre måde at fejre det på end med en hyldestkoncert fra et umådelig stærkt cover-band?

Glæd dig til at opleve det bedste fra Pink Floyd-turnéen PULSE med Pink Floyd Project. Orkesteret med ti medlemmer markerer i 2020 25-årsjubilæet for det legendariske britiske rock band Pink Floyds album ‘The Division Bell’. Det gør de i Store Sal til efteråret på fornemmeste vis, når de stiller i stærkeste opstilling og med et imponerende sceneshow og genopliver den skelsættende PULSE-koncert, som Pink Floyd turnerede med efter udgivelsen af ‘The Division Bell’.

Pink Floyd Project har i efterhånden mange år gengivet Gilmour, Mason og Waters’ store bagkatalog til store roser fra publikum – og nu er de klar med endnu en hyldestkoncert. Efter 2019’s succesfulde ‘The Wall’-turné er det blevet tid til at gengive ‘PULSE’, som kun Pink Floyd Project kan – og med et imponerende lysdesign, video, laser og kvadrofonisk lyd.