Pink Floyd Project – Echoes

Torsdag 28. oktober 2021

50 Echoes-turneen indtager Randers

Den 28. oktober ser Scandinavian Pink Floyd Project tilbage på forbilledernes mytiske værk, “Echoes” på Værket i Randers i 50-års jubilæums-hyldest.

Tribute-bandet Scandinavian Pink Floyd Project dykker ned i Pink Floyds ursuppe og stiller skarpt på det sagnomspundne sangværk “Echoes”. Et stykke, der på én og samme tid er mystisk, uskyldigt, poetisk og episk. En musikalsk rejse, hvor almindelige spilleregler går i opløsning, mens nye viser sig. Et stykke, der skulle vise sig at være afgørende for Pink Floyds fremtidige lyd og approach.

Scandinavian Pink Floyd Project har etableret sig som et af de største og mest populære livebands i Danmark. De turnerede første gang med Echoes-turneen i 2008, hvor den var en kæmpe publikumssucces. Og nu stiller de igen med et skræddersyet scenedesign af LED-skærme, lasers og digitalt lys.

Bandet genopliver ”Echoes” i en 50-års jubilæumsversion sammen med håndplukkede skatte fra resten af repertoiret og et øje for detaljerne i det ’Floydianske’ musikunivers.