Opera i det fri

Lørdag 29. maj 2021

Det Kongelige Teaters opera-ensemble giver gratis opvisning under åben himmel som en del af deres sommertour, Opera i det fri.

Opera i det fri har siden 2005 samlet både opera-nybegyndere og faste dyrkere af genren til nogle helt særlige dage med udendørsopera. Efter en pause på 12 år vender Det Kongelige Teater tilbage til Værket med Opera i det fri og en herlig gratis oplevelse, hvor dygtige solister fremfører arier og musikalske højdepunkter fra operaens verden. I kan opleve sopran Gina Gloria Tronel, mezzosopran Emma Oemann, tenor Petter Moen og baryton Palle Knudsen. Artisterne bliver guidet af konferencier Lars Halby, og synger publikum igennem et program med musik af bl.a. Mozart, Verdi og Franz Lehár.

Fri entré med billet
Vær opmærksom på, at der vil være et begrænset antal pladser til Opera i det fri, og at der skal indløses en (gratis) billet for at få adgang til Amfiscenen. Der kan maksimalt hentes fire billetter pr. kunde. Billetter kan hentes fra mandag 10. maj kl. 10.00 efter først-til-mølle princippet. Pladserne på Amfiscenen er unummererede og selvfølgelig med god afstand.

Varighed er ca. 1 ½ time uden pause.

Arrangeres i samarbejde med Randers Kommune.