Onkel Reje og Brilles Mega Store Magiske Trylleshow

Søndag 10. februar 2019

Onkel Reje er børnefavorit på DR Ramasjang og på scener rundt omkring med sine musikvideoer og shows, der ikke er som børneshows er flest - men som går rent ind hos børnene. Nu er han klar til at indtage Randers med sin familieforestilling 'Onkel Rejes Store Trylleshow'.

Det kan siges meget enkelt. Onkel Reje er modsætningen til alt det, vi prøver at lære vores børn af gode manerer. Og det går lige ind hos dem, der – ligesom Onkel Reje – også synes, det er sjovere at lave alt det, man ikke må.

Med sine store hits som ‘Piger der er ude på ballade’ og ‘Jeg ka’ ikke li’ at gå i bad’ har Onkel Reje – eller Mads Geertsen, som er manden bag karakteren – skabt et originalt og befriende univers for børn, og populariteten hos den rødmossede, piberygende figur er til at tage og føle på.

Lad bare sulfo, pli og broccoli blive derhjemme før denne familiekoncert og lad børnene få en kæmpe oplevelse ved at komme tæt på den løjerlige antihelt, mens forældre og bedsteforælde kan smile ad Rejes syrede rim og røverhistorier, der er både platte og politisk ukorrekte – og slet ikke til at stå for.