Onkel Reje og Brilles Mega Heavy Trylleshow

Søndag 2. februar 2020

Læder, nitter, tryllestave og Onkel Rejes helt specielle måde at være på er blot et par af ingredienserne i Det Mega Heavy Trylleshow, der besøger Værket i foråret.

Onkel Reje er tilbage på Værket! Hårdere og heavy’ere end nogensinde for selvfølgelig kan en tryllekunstner være heavy! Glæd dig til magiske tricks og velkendte sange fra Ramasjang i Onkel Rejes helt eget heavy-univers med læder, nitter og tråd. Underholdning for hele familien.

Selvfølgelig har Onkel Reje sin uundværlige assistent Brille med sig til at trylle sig igennem et show fyldt med langhårede gæster og tvivlsomme personager. Onkel Reje og Brilles Mega Heavy Trylleshow byder også på velkendte figurer fra universet, Heavydansere og masser af grin til en magisk fest, som ungerne ikke vil gå glip af.

Efter showet kan børnene møde Onkel Reje i Værkets Foyer, hvor han giver en autograf.

Onkel Reje var et kæmpe hit på en stuvende fuld Amfiscene i Randers Festuge 2019 til Sparekassen Kronjyllands Store Familiedag, og nu er Onkel Reje – med det borgerlige navn Mads Geertsen – endelig tilbage med et helt nyt magisk show