Østkyst Hustlers

Lørdag 15. april 2023

Kom og tilbring en aften i selskab med kongerne af old school rap!

Østkyst Hustlers har skabt et solidt renommé som et af de mest energiske acts på den danske livescene. Det tager titusind timer at blive mester til noget, og Jazzy H, Bossy Bo og Peyk har skabt funky, dansksproget rap i hvert eneste af dem.

Uanset om man kommer efter de intelligente og evigt aktuelle tekster, om man kommer efter et nostalgisk genhør med kæmpe 90’er-hits som ’Han får for lidt’, ’Håbløs’ eller ’Verdens længste Rap’, eller om man bare elsker at feste til sveden driver, så bliver man ikke skuffet, når Østkyst Hustlers spiller live. Med deres solide funkband i ryggen, kan de sparke gang i alt fra de mindste til de allerstørste scener.

Om Østkyst Hustlers snarlige erobring af Turbinen siger Turbinens musikansvarlige, Michael Gonzalez:

“Åh, Østkyst Hustlers! Jeg har næppe tal på, hvor mange timer, jeg har brugt på at lytte til dem hjemme på drengeværelset, da 90’er-bølgen af dansk rap skyllede ind over landet og blandt andet bragte ’Verdens længste rap’ og ’Fuld af løgn’ med sig. Og Jazzy, Bossy og Peyk formår stadig at fyre op under en forrygende fest, der er andet og mere end bare et nostalgitrip. De tre herrer er på toppen af deres game!”