Nul Stjerner

Torsdag 3. oktober 2019

Nyt og inspirerende rejseforedrag med makkerparret Morten Kirckhoff og Jan Elhøj, der er kendt fra deres fotoreportager fra verdens forladte steder.

Makkerparret Morten Kirckhoff og Jan Elhøj har i mange år rejst verden rundt sammen og fotograferet steder, der er forladte, glemt og overladt til tidens tand. Nu er rejsekammeraterne klar med et helt nyt foredrag om atypiske og skæve rejsedestinationer.

Elhøj og Kirckhoff har nemlig sat sig for at se, hvad der sker, når man tjekker ind de steder og lande, som de fleste turister bevidst undgår: De dårligst anmeldte hoteller og  mest tarvelige restauranter i de værst tænkelige lande. Steder med Nul Stjerner. Og det viser sig, at der faktisk gemmer sig nogle af de sjoveste og bedste eventyr her.

I løbet af sommeren kan man følge de to kammeraters oplevelser i en programserie på DR2, men til efteråret vender de tilbage til Værket med et foredrag, der giver publikum et kig ind i alt det, der ikke var at finde på skærmen, tilsat en god portion humor og masser af unikke billeder.

Nul Stjerner er et foredrag, der giver dig lyst til selv at rejse ud på eventyr, når du hører de to fortælle om deres særlige rejsemetoder i øjenhøjde med lokalbefolkningen, hvor alt bliver smagt. Alt bliver drukket. Og alle tilbud modtages med kyshånd.