Nik & Jay Akustisk

Få billetter
Fredag 29. maj 2020

Danmarks pop-konger Nik & Jay går akustisk og intimt i Værkets Store Sal, hvor de største, de nyeste og de bevægende sange får et helt nyt og nærværende udtryk.

Nik & Jay har længe leget med tanken om at bevæge sig ind i det intime og akustiske univers. Nu gør Danmarks vel nok største pop-fænomen så alvor af drømmen, når de på Værket præsenterer en akustisk koncert for et siddende publikum.

Nik & Jay understregede allerede fra debuten i 2002, at de er gudsbenådede performere – og 2019’s Danish Music Awards for Årets Livenavn vidner om, at drengene utvivlsomt “stadig kan komme op i gear.” De har taget klubber og festivalscener med storm, men årene har også åbnet op for en høj grad af eftertænksomhed som på den nye single “Til Mit Unge Jeg (Arigato)”.

Og den høje grad af eftertænksomhed, refleksion og ro på hos pop-ikonerne passer perfekt ind i det nærværende, akustiske univers, de skaber sammen med et stærkt hold af musikere.
Nik & Jay lover udelukkende hygge, ro og akustisk kærlighed. Og de nyeste, største, de gode gamle og de bevægende sange på en helt ny måde.

Hver måned i 2019 har Nik & Jay udsendt ny musik. 1. december er det alt sammen samlet på drengenes sjette studiealbum, ‘Længe leve drømmene’.
Glæd dig til at høre nye og gamle numre live i en helt unik koncert, når Nik & Jay går akustisk på Værket i foråret 2020!

OBS. Max 6 billetter pr. kunde.