Nik & Jay Akustisk

Lørdag 8. maj 2021

Koncerten med Nik & Jay må desværre aflyses som følge af corona-situationen. Alle får naturligvis det fulde billetkøb refunderet. Alle billetkøbere vil modtage detaljeret information herom på mail fra vores billetudbyder Billetten A/S.

Nik & Jay har længe leget med tanken om at bevæge sig ind i det intime og akustiske univers. Nu gør Danmarks vel nok største pop-fænomen så alvor af drømmen, når de på Værket præsenterer en akustisk koncert for et siddende publikum.

Nik & Jay understregede allerede fra debuten i 2002, at de er gudsbenådede performere – og 2019’s Danish Music Awards for Årets Livenavn vidner om, at drengene utvivlsomt “stadig kan komme op i gear.” De har taget klubber og festivalscener med storm, men årene har også åbnet op for en høj grad af eftertænksomhed som på den nye single “Til Mit Unge Jeg (Arigato)”.

Og den høje grad af eftertænksomhed, refleksion og ro på hos pop-ikonerne passer perfekt ind i det nærværende, akustiske univers, de skaber sammen med et stærkt hold af musikere.
Nik & Jay lover udelukkende hygge, ro og akustisk kærlighed. Og de nyeste, største, de gode gamle og de bevægende sange på en helt ny måde.

Hver måned i 2019 har Nik & Jay udsendt ny musik. 1. december er det alt sammen samlet på drengenes sjette studiealbum, ‘Længe leve drømmene’.
Glæd dig til at høre nye og gamle numre live i en helt unik koncert, når Nik & Jay går akustisk på Værket i efteråret 2020!

OBS. Max 6 billetter pr. kunde.