Nik & Jay Akustisk

Torsdag 15. oktober 2020

Som følge af udbruddet af coronavirus udskydes Nik & Jay Akustisk til ny dato i efteråret - til 15. oktober 2020. Billetkøbere får direkte besked.

Dine billetter er stadig gyldige til den nye dato, og du behøver ikke foretage dig noget.

Skulle du være forhindret i at deltage i den nye dato, kan du selvfølgelig få dine penge retur – helt frem til og med 15. maj 2020 – på følgende måder:

  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dk og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.

Vi beklager generne, dette måtte medføre og håber på tålmodighed og forståelse.

Værket

_

Nik & Jay har længe leget med tanken om at bevæge sig ind i det intime og akustiske univers. Nu gør Danmarks vel nok største pop-fænomen så alvor af drømmen, når de på Værket præsenterer en akustisk koncert for et siddende publikum.

Nik & Jay understregede allerede fra debuten i 2002, at de er gudsbenådede performere – og 2019’s Danish Music Awards for Årets Livenavn vidner om, at drengene utvivlsomt “stadig kan komme op i gear.” De har taget klubber og festivalscener med storm, men årene har også åbnet op for en høj grad af eftertænksomhed som på den nye single “Til Mit Unge Jeg (Arigato)”.

Og den høje grad af eftertænksomhed, refleksion og ro på hos pop-ikonerne passer perfekt ind i det nærværende, akustiske univers, de skaber sammen med et stærkt hold af musikere.
Nik & Jay lover udelukkende hygge, ro og akustisk kærlighed. Og de nyeste, største, de gode gamle og de bevægende sange på en helt ny måde.

Hver måned i 2019 har Nik & Jay udsendt ny musik. 1. december er det alt sammen samlet på drengenes sjette studiealbum, ‘Længe leve drømmene’.
Glæd dig til at høre nye og gamle numre live i en helt unik koncert, når Nik & Jay går akustisk på Værket i efteråret 2020!

OBS. Max 6 billetter pr. kunde.