Niels Hausgaard – Tryk min danske hånd

Søndag 31. marts 2019

Den populære musiker, komiker og entertainer Niels Hausgaard er klar med et splinternyt show - Tryk Min Danske Hånd. I showet tager Hausgaard blandt andet hele håndtryksdebatten op og tager nationalismen under kærlig behandling - som altid på sin sædvanlige lune facon.

Med sit nye show ‘Tryk Min Danske Hånd’ lægger komiker, entertainer og musiker, Niels Hausgaard, ikke skjul på, hvad showet blandt andet kommer til at handle om. Og det er fordi, den 74-årige nordjyde finder håndtryksdebatten aldeles morsom:

“Håndtryksdebatten for pokker. Den er da sjov. Vi må jo glæde os over det sjove, der er. Havde vi f.eks. været hunde, skulle vi alle tvinges til at snuse hinanden bagi og slikke hinanden i mundvigen. Det er da sjovt,” siger Hausgaard om sin showtitel.

Derudover kommer nordjyden også ind på nationalismen, og det er ikke udprægede pæne ord, han har til overs for den.

“Nationalisme er ifølge ordborgen: pervers dyrkelse af det nationale. Det må være det nationales værste fjende. Nationalismen skal latterliggøres, hånes og bekæmpes, hvor vi møder den.”

Er det alt, hvad showet kommer til at handle om?
“Langt fra, men det var det, du spurgte ind til.”

Det bliver med andre ord klassisk Hausgaard, hvor han går til sine temaer fuldstændig uden at gå på kompromis, men med en indsigt og en humoristisk vinkel, som hun Niels Hausgaard kan gøre det – med lune, latter og lidt god musik.