Niels Hausgaard – The Danish Dane

Torsdag 11. maj 2023

Hele Danmarks Hausgaard er klar med et splinternyt show – The Danish Dane!

Den populære musiker, komiker og entertainer Niels Hausgaard er endnu engang klar til at besynge og give sit besyv med på de emner, der optager os alle i sit nye show ’The Danish Dane’.

Holdet bag den lune vendelbo skriver følgende om showet:

”Siden ca. 1971 har Niels Hausgaard underholdt danskerne uanset, hvor i verden de kom fra. Nu rejser han ud på sin turné nr. ?? Han møder tit spørgsmålet: Hvor længe vil du fortsætte? ’Til publikum ikke gider mere,’ siger han, ’eller til jeg bli’r så gammel, så jeg er ufrivilligt morsom.’

Materiale er der nok af, mener Hausgaard, og det vil der altid være. Han ved godt, at det for mange er svært at acceptere, men vi er nu engang hinandens klovner. Det holder aldrig op. Dybt alvorlige og foruroligende sager i vores samfund blander sig med det morsomme og direkte latterlige. Niels viger ikke udenom nogle af delene. Han arbejder med det, han kalder ’vores fælles skæbne.’ Hvor har vi grædt og grinet af det gennem årene.

Med på scenen har han Martin Schack. De mødtes tilfældigt i Ribe august 21. Martin kan det hele på sine keyboards. Hans hang til jazz fornægter sig dog ikke. Mange kalder det ’smukt’ at høre Martins elegante håndtering af den musikalsk set ret udisciplinerede Hausgaard.”

Max 6 billetter pr. kunde.