Niels Hausgaard – Du ved, hvad jeg mener

Fredag 18. september 2020

Opdatering 26. marts: Som følge af coronaudbruddet flyttes Niels Hausgaards ekstra-show på Værket til efteråret - til 18. september 2020.

Dine billetter er automatisk gyldige til den nye dato, og du behøver ikke foretage dig noget.

Skulle du være forhindret i at deltage i den nye dato, kan du selvfølgelig få dine penge retur – helt frem til og med 1. maj 2020 – på følgende måder:

– Ved at møde op i Værkets billetsalg, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C. Medbring dine billetter – og så refunderer Værkets billetsalg dem.
OBS – Værkets billetsalg er lukket frem til mandag 30. marts.
– Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dkog medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
– Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.

OBS – Værket er lukket ned som følge af corona-udbruddet til og med 13. april. Det betyder, at vi behandler refusion og eventuel ombytning af billetter fra tirsdag 14. april.

Vi beklager generne, dette måtte medføre og udbeder os tålmodighed og forståelse.

Pas godt på jer selv og hinanden.

De bedste hilsener,
Værket / Turbinen

_

Hele Danmarks Hausgaard er endnu en gang klar til at besynge og give sit besyv med på de emner, der optager os alle, i sit nye show ‘Du ved, hvad jeg mener’. Efter den enorme interesse for februars to shows på Værket, er det en stor fornøjelse at kunne offentliggøre – et ekstra-ekstra-show med Niels Hausgaard på Værket torsdag den 26. marts 2020!

Niels Hausgaard har et ganske særligt forhold til at spille i Randers, fortæller han.
Jeg glæder mig rigtig meget. Det er et af landets bedste rum. Jeg tror, jeg har sagt det fra scenen hvert år, for jeg bliver hver gang så overrasket over, hvor rart der er at spille i. Det er lidt som at komme i en seng med rigtig godt sengetøj. Hvilket selvfølgelig ikke rigtig kan overgås, siger han.

Niels Hausgaards koncerter er sjældent ens to aftener i træk. Selv siger han, at det hele står og falder med, hvor god kontakt, han opnår. Han har turneret landet tyndt siden ’72 og spiller lige gerne i øst som i vest. Hans erfaring er, at vi er forbavsende ens i Danmark. Vores lyd og hastighed varierer efter, hvor tæt vi bor, men ellers er der ikke meget forskel. Heldigvis er vi meget uenige om mange ting, ellers var det ikke til at holde ud, mener han.

For Hausgaard har det unikke, det specielle, særlingene aldrig været godt stof. Det er det almindelige af det almindelige, der interesserer og morer ham. Det der kan betegnes som vores fælles
skæbne, f.eks. religion og politik, samfundsforhold i det hele taget. Det SKAL vi tale om, det er fundamentet i et demokrati, siger han og griner mod horisonten og tilføjer:
Vi skal ikke diskutere for at blive enige, men for at rumme mere og komme videre.

Maks. 6 billetter pr. kunde.
Køb billet på følgende måder:

  • Køb billetter online (der tildeles automatisk bedste ledige plads)
  • Ring til Værkets billetsalg T: 89 13 51 10
  • Køb direkte i Værkets billesalg