Niels Hausgaard – Bides Hestene?

Få billetter
Fredag 23. april 2021

𝘚𝘩𝘰𝘸𝘦𝘵 𝘦𝘳 𝘧𝘭𝘺𝘵𝘵𝘦𝘵 𝘵𝘪𝘭 𝘯𝘺 𝘥𝘢𝘵𝘰 - 23. 𝘢𝘱𝘳𝘪𝘭 2021 - 𝘴𝘰𝘮 𝘧ø𝘭𝘨𝘦 𝘢𝘧 𝘴𝘬æ𝘳𝘱𝘦𝘥𝘦 𝘤𝘰𝘳𝘰𝘯𝘢-𝘳𝘦𝘴𝘵𝘳𝘪𝘬𝘵𝘪𝘰𝘯𝘦𝘳 𝘱𝘳. 13. 𝘫𝘢𝘯𝘶𝘢𝘳 2021. 𝘉𝘪𝘭𝘭𝘦𝘵𝘬ø𝘣𝘦𝘳𝘦 𝘩𝘢𝘳 𝘧å𝘦𝘵 𝘣𝘦𝘴𝘬𝘦𝘥.

Dine billetter er fortsat gyldige til den nye dato, og du behøver ikke foretage dig yderligere.

Skulle du være forhindret i at deltage på den nye dato, kan du selvfølgelig få dine penge refunderet – frem til og med 1. februar 2021 – og det kan du på følgende måder:

  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dkog medsende dit bank registrerings- og kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit bank registrerings- og kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.

Værkets billetsalg er i øjeblikket lukket og det er derfor ikke muligt at møde fysisk op. Kontakt os i stedet på billet@vaerket.dk, eller på T: 89 13 51 10 hver mandag kl. 09.00 – 12.00.

Vi beklager generne, dette måtte medføre og håber på jeres forståelse og tålmodighed.

 

Landets mest populære og produktive, professionelle underholder Niels Hausgaard er tilbage med et helt nyt show i 2021.

Hele Danmarks Hausgaard vender tilbage til landevejene i løbet af foråret med sit nye show ’Bides Hestene?’. Den erfarne entertainer gider ikke snakke pandemi eller ”Det Store C”, for selvom det er vores fælles skæbne, er det ikke godt stof. Det er stadig et åbent sår.

Godt stof er til gengæld den selvindsigt og erkendelse af egne begrænsninger, vi alle er blevet tvunget til at konfronteres med, mener han.

”At møde sig selv på den måde kan føles som et rygestop; forfærdeligt i starten, men nemmere dag for dag,” forklarer Niels Hausgaard med sit vanlige blik for dagligdagsanalogier.

Siden 70’erne har Niels Hausgaard smittet landets teatersale med skraldende latter og eftertænksomme sange om verdens og hverdagens tilstande og finurligheder. I foråret er han tilbage i Værkets Store Sal med en helt ny håndfuld sange – og aldeles morsomme betragtninger.

Max 6 billetter pr. kunde.