Nicklas Sahl m. band

Torsdag 5. november 2020

Den østjyske pop-komet, Nicklas Sahl, tager sine fængende melodier og rockstjerneattitude med ind i Store Sal til efteråret og byder på helt nyt musik og sine gennembrudshits sammen med sit velspillende band.

”Nok laver han smukke popmelodier, men hans attitude er næsten en rockstar værdig,” lød Gaffa-anmeldelsen efter Nicklas Sahl gav koncert på en af SPOT Festivals største scener. Unge Nicklas fra Hadsten har på, hvad der synes som ingen tid bjergtaget radiobølger, koncertgængere og anmelder med sine melodiske sange og en ganske særlig nerve i vokalen.

Som et brag gennem lydmuren udsendte Nicklas Sahl sin debutsingle ‘Hero’ i 2018 og har siden spillet blandt andet Skanderborg Festival og udsolgte koncerter i Aarhus og København. 2020 byder på ny musik fra den unge musiker, og det supplerer han med en tur ud i landet i løbet af efteråret, der tager ham til Randers i november.

Det bliver et glædeligt gensyn med Nicklas Sahl, der i foråret 2019 spillede en fremragende, intim koncert på Turbinen, og som til efteråret rykker ind i Store Sal for et siddende publikum sammen med sit velspillende band.

Billetsalget starter tirsdag 11. februar kl. 10.00.