Nick Mason’s Saucerful of Secrets

Få billetter
Torsdag 3. juni 2021

Som følge af corona-udbruddet har Nick Mason valgt at flytte sin koncert på Værket i Randers fra 5. juni 2020 - til torsdag 3. juni 2021 samme tid samme sted!

Dine billetter er fortsat gyldige til den nye dato, og du behøver ikke foretage dig noget.

Skulle du være forhindret på den nye dato, kan du selvfølgelig få dine penge tilbage – helt frem til og med 1. juni – på følgende måder:

  • Send dine billetter  på e-mail til billet@vaerket.dk og medsend kontooplysninger. Så snart, vi har modtaget billetterne, overfører vi dine penge.
  • Send dine billet med posten til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C. Husk at medsende kontooplysninger. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi pengene.

Vi beklager generne, dette måtte medføre.

Pas på jer selv og hinanden.
Værket
_

Som følge af udbruddet af coronavirus bliver Nick Mason’s Saucerful of Secrets-turnéen i Europa i foråret ikke afholdt som planlagt. Det betyder også, at koncerten på Værket 5. juni ikke afholdes som planlagt. Vi er i øjeblikket i tæt dialog med Mason og hans hold for forhåbentligt at finde en ny dato for koncerten.

Vi kontakter billetkøbere direkte, så snart vi har ny information – og her vil der også fremgå, hvad mulighederne er for eventuel refusion/ombytning af billetter til koncerten.

Vi beklager generne, dette måtte medføre og udbeder os tålmodighed og forståelse – vi vender tilbage, så hurtigt vi kan.

Værket

_

Pink Floyd-grundlæggeren Nick Mason genopliver det tidlige, psykedeliske Pink Floyd på Værket i Randers som eneste sted i Danmark i 2021.
En ægte Pink Floyd-oplevelse!

I 1963 mødte 19-årige Nick Mason den 20-årige Roger Waters på en arkitektskole i London, og sammen lagde de kimen til det, der skulle blive et af musikhistoriens største og mest indflydelsesrige progressive rockbands nogensinde – Pink Floyd.

I 2021 kan Værket præsentere Pink Floyd-grundlæggeren, Nick Mason, der samler et stjernehold af musikere – med blandt andre Pink Floyd- og David Gilmour-bassist Guy Pratt og Spandau Ballets Gary Kemp på guitar – og dykker dybt ned i det tidlige, psykedeliske Pink Floyd fra perioden 1967-1972. En periode, der gav os plader som ’The Piper at the Gates of Dawn’ og ’A Saucerful of Secrets’ – og singler som ’Arnold Layne’ og ’See Emily Play’. ‘Nick Mason’s Saucerful of Secrets’ er en rundtur  i det syrede bagkatalog fra dengang, hvor ikoniske Syd Barrett var den kreative kraft bag sangskrivningen.

Pink Floyd-bassisten Guy Pratt har døbt Nick Mason ’Pink Floyds hjerterytme’. Og Mason var manden, der satte den rytmiske kurs for et band, der har inspireret progressive- og psykedeliske rockbands siden dannelsen, og stadig gør det den dag i dag. Et band, der ændrede musikhistorien for altid med konceptalbums som ’Dark Side of the Moon’, ’Animals’, ’Wish You Were Here’ og selvfølgelig ’The Wall’.

”Vi er ikke australske Roger Waters. Eller indonesiske David Gilmour. Vi er Nick Mason’s Saucerful of Secrets!” har hovedpersonen proklameret ved flere lejligheder. For der er intet kopivare over det. Tværtimod er det en ægte Pink Floyd-oplevelse med rigtige bandmedlemmer og et genbesøg til de knap så lyttede sange fra et af historiens største bands tidlige år.