Nick Cave-foredrag

Onsdag 27. oktober 2021

Som følge af de forlængede corona-restriktioner er foredraget flyttet endnu en gang til ny dato - nemlig 27. oktober 2021 (oprindelig dato: 13. maj 2020 + 28. april 2021). Billetkøbere har fået besked.

er flyttet til 27. oktober 2021 som følge af Coronasituationen. Alle billetkøbere har fået direkte besked.

“Når du taler om rock ‘n’ roll handler det hele om myterne” – Nick Cave

Til maj får Danmark besøg af den australske rockpoet, sanger og forfatter Nick Cave – der i mange år har haft en helt særlig status som rockikon, kultkunstner og superstjerne. I den anledning
kigger forfatter, historiker og GAFFA-journalist Espen Strunk forbi Loungen og fortæller om rocklegenden fra “down under” og de centrale temaer i Caves lyrik. Espen Strunk udgav i 2018 bogen ’Himlen over Brighton – Nick Cave på landevejen 2008-2018’, der er en levende dokumentation af de sidste 10 år i Caves karriere, baseret på forfatterens egne interviews med Nick Cave og hans kumpaner.

Dyk med Turbinen ned i musikhistorien
‘Nick Cave’ er et af forårets fascinerende foredrag på Turbinen, hvor vi går i dybden med musikhistorien sammen med musikjournalister og -eksperter, der har taget skridtet fra fan til fortæller.
I Loungens bløde lædermøbler kan du nyde en drink, mens du lader dig underholde og uddanne med myterne og rockhistorien i musikalske foredrag for de nysgerrige lyttere.

Se alle forårets foredrag her.