Neighbours & Friends – Akustisk Forår

Lørdag 30. marts 2019

Den landskendte musiker Helge Engelbrecht indtager Store Sal med sine Neighbours & Friends til en stor akustisk forårskoncert, - a la Engelbrechts egne Mariehaven-koncerter - som bliver optaget til tv.

Musiker og komponist Helge Engelbrecht er efterhånden kendt for mange ting. Flere deltagelser i Melodi Grand Prix og de populære tv-koncerter fra baghaven ‘Mariehaven’ i Ansager i Vestjylland.  Helge er ikke mindst kendt for sin rolle som sangskriver og frontmand i bandet Neighbours & Friends, og nu er de klar med en akustisk forårsturné.

Denne gang lægger de også vejen forbi Værket i Randers.

”Vi har ved flere lejligheder afprøvet de akustiske muligheder ved vore koncerter i Mariehaven og publikum har været ret begejstrede. Derfor valgte vi for tre år siden at prøve kræfter med koncerthuse og spillesteder i Danmark og samle tråde til en hel koncert og efterfølgende turnevirksomhed rundt i landet. Det har på alle måder fungeret formidabelt. Publikum har været ret begejstrede og derfor skal vi selvfølgelig på landevejen igen og for første gang skal vi opleve Værket i Randers indefra. Det ser vi frem til”, lyder det fra Helge Engelbrecht, ankermand hos de musikalske naboer og venner i Ansager i Vestjylland.