Fra Mozart til My Fair Lady

Onsdag 14. august 2019

Kom til udendørskoncert med et veloplagt Randers Kammerorkester under Randers Festuge, hvor de præsenterer et alsidigt musikprogram, der strækker sig over alt fra Mozart til My Fair Lady og byder på fantastiske gæstesolister.

Et veloplagt Randers Kammerorkester med dirigent David Riddell i front melder sig klar på Værkets Amfiscene i Randers Festuge sammen med de to solister Jesper Mikkelsen og Berit Barfred-Christensen ved en skøn eftermiddagskoncert under åben himmel, der musikalsk kommer omkring alt fra Mozart til de største musical-hits og opera-arier.

De to solister, Jesper Mikkelsen og Berit Barfred-Christensen, har begge høstet masser af roser og succes i udlandet, og de er stærke valg til at gelejde publikum sikkert igennem et vidtspændende musikprogram.

Bestil ‘Sommertallerken’ fra Café Sven Dalsgaard
Gør besøget på Amfiscenen lidt lækrere med en ‘Sommertallerken’ fra Café Sven Dalsgaard – enten før eller efter koncerten.

På ‘Sommertallerkenen’ finder du :
– Hvidvinsdampet torsk med bacon og ærte/mynte-puré.
– Tapasspyd med pesti genovese
– Krydderurtestegte kyllingeoverlår fra Hopballe Mølle med små kartofler
– To slags ost hertil honningmarinerede nødder
– Chokoladekage med mousse og bær

Du bestiller via DinnerBooking, hvor du blot vælger 14. august og bestiller bord. Der vil ikke være a la carte-menu på dagen.
‘Sommertallerkenen’ serveres i caféen.