Mikkel Klint Thorius – 100% MÅSKE

Fredag 3. november 2023

Så skal der skraldgrines! Mikkel Klint Thorius er klar med sit 3. onemanshow, og han lover, det er hans sjoveste indtil videre.

Vi giver mikrofonen videre til komiker Mikkel Klint Thorius:

Mikkel her! Efter have lavet showene ‘Hvid Skyld’, som endte på Netflix, og ‘Vanvittigt” – som midt i touren blev savet over af en global pandemi – så er det i efteråret 2023 på høje tid, at jeg drager ud i landet med mit nye show ’100% MÅSKE’.

Og lad mig bare sige: jeg glæder mig helt sindssygt og tør godt love, at det bliver det sjoveste og skarpeste show fra min hånd indtil videre … Måske endda nogensinde!

Aldrig har jeg haft mere på hjerte end nu. Jeg er fyldt 30 år og forestiller et såkaldt rigtigt voksent menneske, men jeg føler mig egentlig hverken helt ung eller helt gammel.

Lige der mellem to generationer, som er uenige om ALT, står jeg og ser på. Og helt ærligt – så er jeg på mange punkter i tvivl om, hvilken side jeg skal tilslutte mig. Sådan lidt 100% måske-agtigt …

Showet tager udgangspunkt i de tendenser, der præger vores land og samfund, hykleri og idioti udstilles, og vigtigst af alt skal der skraldgrines.”

Så kom op på Værket og få skraldgrineren på med Mikkel – og indtil da kan du fornøje dig med hans podcast, ’Den ugentlige podcast’, hvor han sammen med komiker Jakob Wilson vender den forgangne uges begivenheder. Find den her