Mike Andersen

Fredag 27. september 2019

Sommeren 2019 byder på helt nyt fra en af Danmarks største guitarister og sangere Mike Andersen. Det ottende album, 'One Million Miles', rammer gaden, og det er disse spritnye sange, som Mike Andersen fremfører på Turbinen - i et sjældent set solo-format.

Der er dømt stor stemme, akustisk guitar, stærke sange og interessante, personlige fortællinger, når den 42-årige, sublime blues- og soulmusiker Mike Andersen besøger Turbinen til efteråret. Som noget ganske nyt er Mike Andersen af sted helt alene, hvor han før havde fuld band med, og det kommer til at give den landevejsvandrende musikers numre et helt nyt, nedbarberet og intimt udtryk. Det er også dette udtryk, der dominerer det nyeste udspil ‘One Million Miles’, der er Mike Andersens ottende album – men første soloalbum.

“Jeg har altid stræbt efter at lave sange som kan holde til at blive fremført af bare mig selv og en guitar. Alligevel har jeg aldrig udgivet sange på den måde. Det er så på tide nu,” siger sangeren.

Når Mike Andersen indtager Turbinens scene med sin solokoncert er det ikke kun de nye numre, som publikum kan opleve. Musikeren deler også ud af nye udgaver fra bagkataloget, og det har i mange år været drømmen at rejse ud til scenerne selv.

“Jeg er ikke en ung mand mere, og jeg havde lovet mig selv, at jeg, inden jeg fyldte 40, ville jeg ud og spille alene,” siger  Mike Andersen, der trods alt nåede enkelte solokoncerter, da han var 39 år, men nu er klar til virkelig at dyrke konceptet.
Vi glæder os til at præsentere ham i Turbinen.