Midt om Natten

Lørdag 21. august 2021

Dette show har fået ny dato - 21. august 2021 - som følge af de forlængede corona-restriktioner for indendørs kultur. Alle billetkøbere har fået direkte besked.

Arnold, Benny, Susan Himmelblå og alle de andre elskede karakterer fra Haveje vender tilbage til Værkets Store Sal i en udgave af musicalen Midt om Natten, der har gjort endnu mere plads til de udødelige sange fra Kim Larsen og Gasolin’.

Siden premieren i 2018 har mere end 180.000 fans af nationalskjalden Kim Larsen og Midt om Natten ladet sig bjergtage af de fantastiske sange og mindeværdige scener i musicaludgaven af 80’ernes filmsucces. Næste år vender den populære musical så tilbage – også til Værkets Store Sal – i en udgave, der læner sig endnu tættere op ad filmhittet og giver masser af plads både til filmens fantastiske sange, men som også krydres med de største hits fra Larsens enorme sangskat og fra tiden med Gasolin’.

I Midt om Natten følger vi de to venner Arnold og Benny i 80’ernes København, der etablerer fristaden Haveje i protest mod et koldt system af politikere og ordensmagt. Haveje er bygget op om idéen om broderskab, frihed, lighed og kærlighed, men de to venner får sat deres sorgløse tilværelse og ikke mindst deres venskab på en alvorlig prøve, når Haveje overrendes af stoffer, rockere og boligspekulanter. Da de begge forelsker sig hovedløst i den underskønne Susan Himmelblå, ender de i en rivalisering, der truer med at splitte Arnold og Benny for bestandigt.

Nu kan du se eller gense den rørende fortælling og glæde dig til store hits som ’Kvinde Min’, ’Langebro’, ’Tarzan Mamma Mia’ – og selvfølgelig ’Papirsklip’, ’Susan Himmelblå’ og ’Midt om Natten’.

Medvirkende:
Gustav Wolter / Benny
Morten Hemmingsen / Arnold
Allan Mortensen / Tusindfryd
Jimmy Jørgensen / Charles/Rockerleder
Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen / Susan Himmelblå
m.fl.

Kreativt hold:
Manuskript / Heinrich Christensen – baseret på filmmanuskript af Erik Balling, Henning Bahs & Kim Larsen
Instruktion / Heinrich Christensen
Scenograf & kostumedesign / Marie í Dali
Koreograf / Peter Friis & Sofie Akerø
Kapelmester / Peter Hellemann
Executive kreativ producent / Thomas Langkjær
Producenter / Tivoli, Langkjær Entertainment & Live Nation