Michael Falch Solo

Lørdag 23. marts 2019

Sanger, skuespiller og forfatter Michael Falch er igen på landevejene alene med sin guitar og sine utallige klassikere efter en lang og omfattende musikkarriere - både som solist og som sangskriver i Malurt. Næste forår bliver det tæt på, når Falch er alene på scenen i Værkets Koncertsal.

Til næste forår kan Michael Falch igen opleves i solokoncert, når han kommer til Værkets Koncertsal den 23. marts – alene med sin guitar. Sangeren, sangskriveren og musikeren, der fylder 62 år til september, har i adskillige dekader været en betydningsfuld del af det danske musikliv, hvilket betyder et ikke ubetydeligt stort bagkatalog af velkendte og vellidte sange – både fra solotiden og som sangskriver i den danske rockgruppe Malurt.

Sidste år var den garvede rocksanger en del af TV2-programmet Toppen af Poppen, og han udgav sine ungdomserindringer i bogen “Til Grænsen”, der høstede ganske pæne anmeldelser. Berlingske skrev: “Plads til ramasjang og rum til refleksion” og kvitterede med fire stjerner, og Fyens Stiftstidende gav den fem, bl.a. fordi, “fortællingen rykker i hjerterødderne.”

Michael Falch har altid været stærk ud i ord og skrivningens kunst. Han har udgivet seks bøger i alt og givet danskerne et utal ørehængere som: “Superlove”, “Ud af mørket”, “I et land uden høje bjerge” og ikke mindst “Den eneste i verden”. Falchens fans kan godt begynde at glæde sig, for uanset hvordan han blander bagkataloget til koncerten, er der uden tvivl kendere med og den karakteristiske vekslen mellem bevægende livshistorier og løssluppen intensitet.