MGK Øst og Randers Musikskole

Torsdag 21. november 2019

Randers Musikskole har inviteret de talentfulde unge musikere fra Aarhus Musikskoles MGK-linje på besøg i Randers på spillestedet Turbinen, hvor begge musikskoler sender musikere og bands på scenen til en gratis aften i talenternes tegn.

Randers Musikskole hylder endnu en gang musikalske talenter på Turbinen, når de sammen med MGK Østjylland sender unge, aspirerende musikere på spillestedets scene til en pakket koncertaften med fri entré for alle.

Mød MGK Østjyllands elever og et flere elevbands fra Randers Musikskole, når begge musikuddannelser demonstrerer, hvad resultatet bliver, når der lægges adskillige øvetimer og hårdt arbejde i instrumenter og øvelokaler.

MGK – eller Musikalsk Grundkursus – er en overbyggende talentlinje finansieret af staten og tilknyttet musikskoler, hvor dygtige musikere mellem 14 og 25 år får 6-7 timers musikundervisning om ugen. Kurset henvender sig til talenter, der ønsker at arbejde hen mod en optagelsesprøve på et musikkonservatorium og/eller blot dygtiggøre sig til glæde for musiklivet generelt.

Eventuelle spørgsmål til Randers Musikskole:  jet@randersmusikskole.dk

Bands og program offentliggøres løbende.