Martin Nørgaard – Hygge Tour

Lørdag 28. september 2019

Martin Nørgaard er tilbage med et nyt one man show som opfølger til 2017's 'Indebrændt'. Komikeren er gået i en lidt anden grøft og i stedet for at det hele skal handle om at være sur, og hvor forfærdeligt alting er, så har Nørgaard valgt, at vi på denne aften bare skal hygge, som vi gør det bedst. Så længe, der ikke er noget til at spolere hyggen...

Hygge er noget danskerne kender og elsker, og på sin anden solotour tager komikeren Martin Nørgaard den danske hygge under kærlig behandling.

For det kan godt være, at verden er i opbrud, polerne smelter og dommedagens ryttere er ved at sadle op, men det er der altså ingen, der gider tænke på eller tage sig af. Og så er det jo heldigt, at vi bor i Danmark – landet der har opfundet hyggen! Altså hvis vi spørger os selv. Og det gør vi. Hele tiden.

På sin anden solo-tour vil Martin Nørgaard invitere dig indenfor til en helt igennem hyggelig aften, hvor du kan hænge bekymringerne i garderoben og lukke øjne og ører for verden udenfor, mens du lader Martin “Hyggefar” Nørgaard trække et varmt tæppe over dine trætte ben og servere en omgang verbal kakaomælk med flødeskum.

Det bliver stand-up’ens svar på en knitrende pejs, man kan riste skumfiduser over. Det bliver et show, der masserer skuldrene og giver de trætte fødder et varmt fodbad. En aften, hvor man kan iføre sig en stor, vamset, komisk islændersweater og lade hovedet holde fri. Så må vi håbe, at der ikke er noget, der spolerer hyggen. Uanset hvad er der garanti for rigtig mange grin, når Martin Nørgaard er vært.

Martin Nørgaard debuterede allerede som 18-årig og har sidenhen fået etableret sig som et af de største navne på den danske stand-up- og comedyscene, hvor han jævnligt optræder på de bedste stand-up-venues i landet. Han er alsidig, samfundskritisk og eftertænksom, hvilket har ført ham til stor anerkendelse for både hans solo-shows og comedy tours.

Udover det er han især kendt for satireprogrammet “Nørgaards Netfix” på TV2 Zulu, men også fra optrædener til Comedy Aid, Comedy Gallaen, og podcasten “Det Dystre Skæg”, sammen med vennen og kollegaen Elias Ehlers.

Sidst Martin Nørgaard besøgte Turbinen var med comedy-showet “Rage Against the Mainstream”sammen med kollegerne Morten Wichmann, Torben Chris og Michael Schøt.