Mark le Fêvre – HELDIG

Fredag 28. januar 2022

Komiker og tv-vært Mark le Fêvre er tilbage med sit andet onemanshow, der følger op på 2019s kæmpesucces BØVL!.

Mark le Fêvre er på en mission; han vil ha’ grinet tilbage – også når der til tider ikke er skide meget at grine af. I sit nye show HELDIG kredser komikeren blandt andet om at få en chance til og omfavne de bump, man møder i livet, i stedet for altid at male fanden på væggen.

Og Mark le Fêvre har masser af erfaring med at få grinet frem i folk. Hans første entré på stand-up-scenen er nu officielt et årti siden, og hans karriere har kun haft én retning siden – fremad!
Først som radiovært på The Voice, siden som YouTube-fænomen med karakterer som Jyde-Man, der har indbragt ham priser som Årets Talent ved Zulu Comedy Galla og som Årets Webstar ved Zulu Awards.

Siden 2018 har han indtaget danskernes tv i bedste sendetid som medvært på det populære gameshow Stormester, der er på vej med en fjerde sæson. Hans første onemanshow BØVL! i 2019 solgte mere end 20.000 billetter på landsplan og blev også taget godt imod af anmelderne – og nu vender han endelig tilbage til landevejen og Værket med showet HELDIG.

Gå ikke glip af Mark le Fêvre i 2022!