MAMMA MIA!

Onsdag 22. april 2020

Som følge af coronaudbruddet bliver alle MAMMA MIA!-forestillinger på Værket desværre aflyst. Har du billet til en forestilling og til enten Guldarmbånd eller Middelhavsmiddag, får du direkte besked fra os.

Vi ved, at mange har glædet sig til at genopleve ABBAs megahits – det har vi også! – og vi har arbejdet hårdt på at finde alternativer, men turnéen kan desværre ikke flyttes og må derfor endegyldigt aflyses.

Alle kunder, der har købt billetter online, vil automatisk få pengene refunderet i løbet af 8 – 10 dage. Pengene vil blive overført til det betalingskort, hvormed billetterne er købt.

De kunder, der ikke har købt billetter online, kan selvfølgelig også få pengene tilbage. Det kan de på følgende måder:

  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dk og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.

Har du også købt billet til Guldarmbånd og/eller Middelhavsmiddag, refunderes de naturligvis også.

Rigtig mange har valgt at støtte op om det lokale kultuliv ved at investere i gavekort til fremtidige oplevelser på Værket og Turbinen – og det er vi rigtig glade og taknemmelige for. Skulle du have lyst til at gøre det samme, kan du se mere på dette link.

Vi er kede af at måtte aflyse – og vi håber på tålmodighed og forståelse i situationen.

Pas godt på jer selv og hinanden.

De bedste hilsener,
Værket

_

Efter ti års ventetid bliver musicalen, der er inspireret af ABBA’s udødelige sangkatalog, endelig genopsat i Danmark. 190.000 danskere forelskede sig for ti år siden i historien og karaktererne og nød sangene fra et af musikhistoriens bedst sælgende bands nogensinde. Nu kan  MAMMA MIA! opleves igen – på dansk! Den romantiske musicalkomedie bliver opsat på Værket i Randers som eneste sted i Østjylland.

Det er uden sammenligning den største musicalbegivenhed i Værkets historie, når én af de allerstørste musicaltitler i nyere tid spiller seks forestillinger i Store Sal sidst i april 2020.

Inspireret af ABBAs tidløse og magiske sange udfoldes MAMMA MIA!’s fortryllende fortælling om familie og venskab på en uspoleret græsk ø. På øen Kalokairi driver den enlige mor Donna en lille taverna, hvor hun forbereder bryllup for sin 20-årige datter Sofie. Sofie leder efter sin far, som hun aldrig har kendt, der skal give hende bort ved brylluppet og gennem Donnas dagbog har Sofie lært, at det kan være én af tre mænd fra moderens fortid.

Sofie inviterer de tre mænd til brylluppet i sin moders navn uden at informere hende for at se dem bedre an og finde frem til sin sande far. De tre mænd ankommer til Kalokairi til stor overraskelse for Donna og i sidste ende stor forvirring for Sofie.

Producenterne, der står bag den oprindelige forestilling fra London, der kører på 20. år og sætter billetsalgsrekorder, kommer til Danmark og sætter MAMMA MIA! op ‘fra bunden’ – som de også gjorde det for ti år siden.

ABBA er et af musikhistoriens bedst sælgende bands nogensinde, og deres udødelige hits er både lydside og motor i en fortælling, der foruden at tale til følelserne også fremkalder masser af morskab og gør det umuligt ikke at blive smittet med energien, tonerne og sangene fra scenen. De danske udgaver er oversat af ingen ringere end Anne Linnet.

Rolleliste*
I hovedrollen som Donna kan man opleve ingen ringere end Annette Heick, som langt fra er ubekendt med musicalen som genre. Foruden en lang sangkarriere med flere grand prix-deltagelser har hun haft bærende roller i klassikere som My Fair Lady, Elsk mig i nat og Wicked og aktuelt ses hun i titelrollen i Andrew Lloyd Webbers Evita.

Så byder castet også på et helt nyt stjerneskud på den danske musical-scene. Blot 24-årige Matilde Zeuner Nielsen tager MAMMA MIA!s anden hovedrolle som Donnas datter, Sofie. Matilde Zeuner Nielsen har allerede været med i Disneys Tarzan i løbet af efteråret og kan opleves i Skagensmaler-musicalen Lyset over Skagen til sommer til trods for, hun først afslutter Den Danske Scenekunstskole Musicalakademiet i Fredericia til sommer.

Derudover kan man glæde sig til at opleve Trine Gadeberg som Donnas slyngveninde Bibi og Donnas anden slyngveninde, Tanya, portrætteres af en MAMMA MIA!-veteran, hvis man kan sige det sådan. Nicoline Siff Møller er igen parat til at gengive ABBA’s udødelige hits, som hun gjorde det ved den sidste danske opsætning for ti år siden – dengang i rollen som Donna.

Sofies potentielle fædre spilles af skuespiller og komiker Gordon Kennedy, sanger og julekoncertist Jesper Lundgaard og skuespiller Peter Oliver Hansen er, som han var det i 2010, i rollen som Bill, en af Donnas fortidige flammer.

*Der tages forbehold for ændringer i rollelisten i tilfælde af sygdom eller andre forhindrende omstændigheder.

MAMMA MIA!-Guldarmbånd
Opgradér din oplevelse! MAMMA MIA!-Guldarmbåndet sikrer dig adgang til et eksklusivt barområde med fri garderobe, boblende velkomstdrinks, showprogram og fri bar i pausen. Gør din MAMMA MIA!-aften til helt igennem ekstraordinær med følgende:

– Boblende velkomstdrinks
– Gratis garderobe
– Fri bar i pausen
– Et trykt showprogram
OBS. Der er kun en begrænset antal MAMMA MIA!-Guldarmbånd.

Vi er klar til at tage imod jer i det eksklusive barområde ved Værkets Café Sven Dalgsaard fra kl. 19.30.

MAMMA MIA!-Middelhavsmiddag
Giv dig selv den fulde oplevelse med Middelhavsmiddag i Ridehuset inden showet! Tag på smagsrejse til det græske øhav, hvor MAMMA MIA! udspiller sig, og nyd retter med strejf af solskin efterfulgt af dessert. Middelhavsmiddagen serveres som buffet i Ridehuset med følgende anretninger:

– Braiseret lammekølle med hvidløg og rosmarin
– Helstegt kalveculotte med urtesauce
– Små kartofler stegt i rosmarin og olivenolie
– Middelhavssalat med granatæble, spinatblade og feta
– Grillede grøntsager med balsamico, citron og honning
– Couscoussalat med soltørrede tomater, mynte og oliven

– Hertil godt brød, basilikumpesto, tzatziki og krydderurtemayo

– Dessert: Chokoladekonfektkage med mousse, friske bær og nødder i honning

Buffeten åbner i Ridehuset kl. 18.00, og vi er klar til at byde jer velkomne indenfor fra kl. 17.45.

Hvis du allerede har købt billet!
Har du allerede sikret dig billet til en af Værkets MAMMA MIA!-forestillinger, kan du stadig nå at opgradere din oplevelse.
Opgradér med MAMMA MIA!-Guldarmbånd og MAMMA MIA!-Middelhavsmiddag.