MAMMA MIA!

Lørdag 25. april 2020

- Megasuccesen tilbage på dansk!
Den succefulde romantiske musicalkomedie MAMMA MIA! opsættes på Værket i Randers som eneste sted i Østjylland i foråret 2020. Ta’ med på en fantastisk rejse - ledsaget af ABBAs omfattende katalog af hits - til det græske øhav i en fortælling om kærlighed, venskab, familie og fortidens spøgelser.

Efter ti års ventetid bliver musicalen, der er inspireret af ABBA’s udødelige sangkatalog, endelig genopsat i Danmark. 190.000 danskere forelskede sig for ti år siden i historien og karaktererne og nød sangene fra et af musikhistoriens bedst sælgende bands nogensinde. Nu kan  MAMMA MIA! opleves igen – på dansk! Den romantiske musicalkomedie bliver opsat på Værket i Randers som eneste sted i Østjylland.

Det er uden sammenligning den største musicalbegivenhed i Værkets historie, når én af de allerstørste musicaltitler i nyere tid spiller seks forestillinger i Store Sal sidst i april 2020.

Inspireret af ABBAs tidløse og magiske sange udfoldes MAMMA MIA!’s fortryllende fortælling om familie og venskab på en uspoleret græsk ø. På øen Kalokairi driver den enlige mor Donna en lille taverna, hvor hun forbereder bryllup for sin 20-årige datter Sofie. Sofie leder efter sin far, som hun aldrig har kendt, der skal give hende bort ved brylluppet og gennem Donnas dagbog har Sofie lært, at det kan være én af tre mænd fra moderens fortid.

Sofie inviterer de tre mænd til brylluppet i sin moders navn uden at informere hende for at se dem bedre an og finde frem til sin sande far. De tre mænd ankommer til Kalokairi til stor overraskelse for Donna og i sidste ende stor forvirring for Sofie.

Producenterne, der står bag den oprindelige forestilling fra London, der kører på 20. år og sætter billetsalgsrekorder, kommer til Danmark og sætter MAMMA MIA! op ‘fra bunden’ – som de også gjorde det for ti år siden.

ABBA er et af musikhistoriens bedst sælgende bands nogensinde, og deres udødelige hits er både lydside og motor i en fortælling, der foruden at tale til følelserne også fremkalder masser af morskab og gør det umuligt ikke at blive smittet med energien, tonerne og sangene fra scenen. De danske udgaver er oversat af ingen ringere end Anne Linnet.