Malurt

Lørdag 3. oktober 2020

Det legendariske danske rockband Malurt fejrer 40-årsjubilæum for debutalbummet 'Kold Krig' i Værkets Store Sal i efteråret 2020.

Tidligere på året meldte Malurt med Michael Falch i front ud, at det legendariske 80’er-rockband drog på Danmarksturné i 2020 for at fejre 40-året for debutalbummet ‘Kold Krig’. Der gik ikke længe, før Malurt-koncerterne var totalt udsolgte. Det er derfor med stor glæde, at vi kan præsentere et ekstra show med Malurt på Værket 3. oktober.

Malurt blev dannet sidst i 70’erne og har siden da haft flere forskellige levetider. Bandet nåede fire albums og en live-plade inden opløsning i 1984. I ’90 på Roskilde Festival opstod Malurt igen og udgav to albums og endnu en live-udgivelse, men fire år efter blev bandet “langtidsparkeret” og på nær fem koncerter i 2005, har kun Michael Falch og Pete Repete været at finde på den danske live-scene.

Nu er det sidste chance for at opleve Malurt! 2020 er sidste runde i manegen, før Falch og Repete fortsætter deres respektive musikalske karrierer, så skal man nå Malurt, så skal det være i 2020!

Malurt stiller op i såkaldt Mød Mig i Mørket-udgaven:
Michael Falch på sang og guitar, Peter Mors på trommer, Christian Arendt på endnu en guitar, Dia Nielsen på bas og Pete Repete på keyboard.

Billetsalget starter onsdag 22. maj kl. 10.00.