Malurt

Fredag 28. maj 2021

Koncerten med MALURT flyttes til ny dato i foråret 2021 - glæd dig til 80'er-legenderne i Ridehuset den 28. maj 2021.

Dine billetter er fortsat gyldige til den nye dato, og du behøver ikke foretage dig noget.

Skulle du være forhindret i at deltage på den nye dato, kan du selvfølgelig få refunderet dine billetter – det gør du på følgende måder:

  • Ved at sende os dine billetter på mail til: billet@vaerket.dk. Vedhæft billetterne og dine bankoplysninger, så overfører vi pengene, når vi har modtaget billetterne.
  • Ved at sende os dine billetter med posten til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C. Medsend dine bankoplysninger, så overfører vi pengene, når vi har modtaget billetterne.
  • Ved at møde op i Værkets billetsalg og medbringe dine billetter. Vær opmærksom på, at Værkets billetsalg har sommerlukket frem til mandag i uge 32 – herefter er åbningstiderne mandage, onsdage og fredage fra 11-14.

OBS – Værkets billetsalg er sommerlukket frem til uge 32, og derfor vil vi først kunne behandle henvendelser, når vi er tilbage i august.

Vi beklager generne, dette måtte medføre, og vi glæder os til at se jer i foråret 2021 til MALURT!
Værket

_

Tidligere på året meldte MALURT med Michael Falch i front ud, at det legendariske 80’er-rockband drog på Danmarksturné i 2020 for at fejre 40-året for debutalbummet ‘Kold Krig’. Der gik ikke længe, før MALURT-koncerterne var totalt udsolgte. Det er derfor med stor glæde, at vi kan præsentere et ekstra show med MALURT på Værket 28. maj 2021.

MALURT blev dannet sidst i 70’erne og har siden da haft flere forskellige levetider. Bandet nåede fire albums og en live-plade inden opløsning i 1984. I ’90 på Roskilde Festival opstod MALURT igen og udgav to albums og endnu en live-udgivelse, men fire år efter blev bandet “langtidsparkeret” og på nær fem koncerter i 2005, har kun Michael Falch og Pete Repete været at finde på den danske live-scene.

Nu er det sidste chance for at opleve MALURT! 2021 er sidste runde i manegen, før Falch og Repete fortsætter deres respektive musikalske karrierer, så skal man nå MALURT, så skal det være i nu!

MALURT stiller op i såkaldt Mød Mig i Mørket-udgaven:
Michael Falch på sang og guitar, Peter Mors på trommer, Christian Arendt på endnu en guitar, Dia Nielsen på bas og Pete Repete på keyboard.