MALURT

Lørdag 9. april 2022

Afskedskoncerten med MALURT er flyttet til ny dato - glæd dig til 80'er-legenderne i Ridehuset den 9. april 2022.
Alle billetkøbere har fået direkte besked.

MALURT er stærkt opsat på at genoptage den reunion-tur, der er blevet udsat – men rockbandet ønsker imidlertid ikke at vende tilbage til scenen, før restriktionerne forhåbentlig bliver fjernet helt. Derfor har MALURT nu taget den vanskelige beslutning at udskyde deres SuperLive-turné, såvel koncerter indendørs som festivalshows, til 2022 – i tillid til, at det til den tid igen vil være muligt at gennemføre ægte rockkoncerter.

Forsanger Michael Falch udtaler:
‘Nu skrider vi til plan Q! Vi ønsker at afvikle MALURT-koncerterne som regulære rockshows med stående publikum for fulde drøn. Det er den ånd, vores publikum har set frem til at opleve, når vi nu endelig er blevet samlet igen. Der skal altså liv i cowboyjakkerne, og vi kan ikke risikere, at folk sidder og føler sig som forkølede undulater i et fuglebur, når de endelig – og kun for denne gang – kan komme til en MALURT-koncert.
Vi rykker derfor alle aktiviteter med MALURT til 2022 og satser på at holde os i form indtil da!’

MALURT blev dannet sidst i 70’erne og har siden da haft flere forskellige levetider. Bandet nåede fire albums og en live-plade inden opløsning i 1984. I ’90 på Roskilde Festival opstod MALURT igen og udgav to albums og endnu en live-udgivelse, men fire år efter blev bandet “langtidsparkeret” og på nær fem koncerter i 2005, har kun Michael Falch og Pete Repete været at finde på den danske live-scene.

Nu er det sidste chance for at opleve MALURT! 2022 er sidste runde i manegen, før Falch og Repete fortsætter deres respektive musikalske karrierer, så skal man nå MALURT, så skal det være i nu!

MALURT stiller op i såkaldt Mød Mig i Mørket-udgaven:
Michael Falch på sang og guitar, Peter Mors på trommer, Christian Arendt på endnu en guitar, Dia Nielsen på bas og Pete Repete på keyboard.