Mahamad Habane – Ham der komikeren

Ekstra
Lørdag 17. september 2022

Kongelig joke-leverandør Mahamad Habane har leveret grin til danskerne siden 2015 og er klar til at sprede endnu mere glæde, når han besøger Koncertsalen igen med sit nyeste onemanshow, der blev udsolgt sidst han lagde vejen forbi Værket.

Mahamad Habane har gennem de sidste mange år optrådt på scener landet over og ikke mindst været at finde på skærmen, hvor han har vist sit store talent for at få smilet og latteren frem på alles læber.

Han kan endda prale af at være kongelig joke-leverandør, da han optrådte ved Kronprinsparrets årlige uddeling af priser i 2019, og derudover har han været med til at gøre det hele lidt sjovere i bl.a. Comedy Aid/Grin til Gavn, Klipfiskerne, BØH!!, og ikke mindst som vært for DM i stand-up og nyligst underholdningsprogrammet Stormester.

Mahamad Habanes onemanshow ’Ham der komikeren’ er et show fyldt med sjov og positivitet, og med Mahamads altid glade sind, imødekommende publikumsinteraktioner og skarpe jokes, er du sikret en aften med komik på første klasse!

Om sit onemanshow fortæller Mahamad:

Showet hedder ’Ham der komikeren’ og er kulminationen af seks års arbejde med comedy. I 2015 debuterede jeg på comedyscenen og har de sidste mange år brugt al min tid og energi på, at lære alt det, jeg nu ved om comedy. I dag står jeg tilbage med et show, som er præget af den humor, du kender mig for.

 I showet fortæller jeg mere om, hvem jeg er, når jeg ikke står på en scene og gemmer mig bag et arsenal af jokes. Det er nemt at skrive en joke, men det er svært at fortælle noget af betydning. Når showet slutter, håber jeg, at du kender mig lidt bedre, så jeg ikke længere bare er ”Ham der komikeren”, der siger sjove ting fra scenen.