Madsen, Møller og From

Lørdag 16. november 2019

Til november er der glædeligt gensyn med Johnny Madsen og hans store repertoire af hits i den fremragende akustiske koncertopstilling med sammentømrede medspillere - Knud Møller på guitar og Henrik From på trommerne.

Meget kan man mene om Johnny Madsen, men få danske rock- og bluesmusikere formår som han at få en koncert til at gløde fra første minut.
Sådan starter Randers Amtsavis i sin anmeldelse af Madsen, Møller og Froms akustiske koncert på Værket i 2017, som i øvrigt fik fem stjerner med på vejen.

Det er med stor fornøjelse, at Værket til efteråret igen kan præsentere en af Danmarks største spillemænd i stærkeste opstilling i Store Sal.

Johnny Madsen kunne i 2018 fejre 30-årsjubilæum for sammenspillet med den guitarlegenden Knud Møller, og det vidner lidt om, hvor godt de to musikere kender hinanden på en scene. Læg dertil sublime underliggende trommer fra Henrik From, der også er en fast del af Madsens ensemble, og så får du ufatteligt træfsikre og underholdende koncerter.

I dette akustiske setup får publikum Madsens blues- og rocknumre i en neddroslet men alligevel højtflyvende versioner kombineret med spillemandens underfundige og spidsfindige iagttagelser fra Danmarks randområder og joviale indspark.