Mads Langer

Fredag 28. februar 2020

Twenty Twenty Tour

Mads Langer er tilbage på tour i 2020 sammen med sit band, og med kufferten fuld af ny musik rammer den 35-årige musiker Værkets Ridehuset i Randers til februar.

Musikeren har mere end 100 millioner streams og utallige koncerter, platinsælgende singler og albums, ligesom han i skrivende stund hitter stort i udlandet med nummeret ‘Me Without You’.

Mads Langer debuterede i 2006 med pladen ‘Attention Please’, og forud for sin turné har han været i studiet i London og LA og arbejdet på sin sjette soloudgivelse med producerne Eg White og Evan Bogart, der blandt andet har produceret Sam Smith, Beyoncé og Adele.

Mads Langers udtryksfulde pop-rock kommer for alvor til sin ret i Ridehuset, når musikeren både stiller op i fuld festopstilling med band, men også giver plads til det mere følsomme og enkle soloudtryk.

“Jeg har både tænkt mig at være helt alene på scenen i mit akustiske solo univers, men folk kan også glæde sig til mit 8 mand store internationale band. Jeg drømmer om at lave en koncert, hvor man kommer hele registret igennem. Hvis vi har grædt, grinet og danset, så har det været en god aften,” siger Langer.