MC Hansen og Jacob Chano

Torsdag 1. november 2018

M.C. Hansen har travet amerikanske og europæiske landeveje tynde med sin guitar og sine sange, der med lyden fra de store amerikanske vidder hylder hverdagens sorger og glæder. For nyligt blev han ved Danish Music Awards - Folk hyldet som Årets Sangskriver, og med sin faste musikalske makker, Jacob Chano, er han snart klar med helt nyt dansk materiale. Folkemusik i Randers er klar til at præsentere en aften i selskab med et par håndfulde fremragende sange og en god portion røverhistorier.

Hvad får man, hvis man putter amerikansk country-indflydelse ind i dansk fortællelyst og tradition fra folkemusikken? Man får ’scandicana’ – og i det spændende krydsfelt er det umuligt at komme uden om sangskriver og guitarist M.C. Hansen. Han er en historiefortæller, der er begejstret for rockens kunnen, og hans egne færdigheder som guitarist og sangskriver har efterhånden taget ham rundt på både europæiske og amerikanske landeveje. Til november rammer han de randrusianske, og det er en stor fornøjelse for Folkemusik i Randers at kunne byde velkommen til M.C. Hansen i Turbinen.

Sidste år blev M.C. Hansen belønnet med den fornemme Danish Music Award – Folk-pris som Årets Sangskriver, og når han besøger Randers sammen med sin faste musikalske partner Jacob Chano, er der garanti for energi, fremragende sange og gedigen, underholdende historiefortælling.