Lys i Mørket

Søndag 6. februar 2022

Storyteller og sanger Susan Ørum har allieret sig med den lokale multimusiker Tom Lindby til en kombineret koncert/musikfortælling om lys og mørke.

Glæd dig til en livefortælling , der veksler mellem moderne autentisk fortælling og rock, pop, gamle vuggeviser, danse bossa og naturligvis lys og mørke.

‘Lys i Mørket’ hvirvler rundt mellem sort og hvid, håb og afgrund, sorg og glæde og lys og mørke. De to hovedhistorier hører umiddelbart hjemme på hver sin planet (fra 1980’ernes BZ-bevægelse til 1950’ernes landmandsliv), men de kædes sammen af både placeboeffekten og nogle kulørte kugler, så publikum til sidst får den forløsende pointe om livets store mørke, der kan booste det store lys. Hvis vi vil det. Der er altid lys i mørket!

Susan Ørum har rørt og begejstret publikum på både små og store scener fra Nordjylland til Helsingør – solo, med Beatfortælling eller i godt selskab med Tom Lindby – med forestillingerne: ‘Pingvinreglementet’, ‘Karruselmanden’ og ‘Coronakriger-20’. Samarbejdet med multimusiker Tom Lindby og hans sikre sans for den gode melodi, sætter hendes Pippi Langstrømpeagtige fortælleunivers ind i en charmerende musikalsk ramme.

Velkommen til en eftermiddag med underholdning, alvor, latter og musik – og ikke mindst det nærvær og fællesskab, der opstår mellem publikum og en rigtig god historie.

Susan Ørum: Fortælling, vokal, manuskript & komposition
Tom Lindby: Musik, vokal & komposition
Instrueret af: Maja Clementsen