Livet – hvor svært ka’ det være?

Få billetter
Lørdag 9. marts 2019

Folketeatret og Aarhus Teater

Tag med på en morsom og livsbekræftende rejse gennem livet! 

Vi fødes, vi modnes, vi ældes, vi dør. Livet går sin gang, og der er intet som at sidde med en god ven – du ved, en af dem, man har haft lige så længe, man kan huske – og mindes alle livets luner.

I denne komedie genoplever barndomsvennerne Alex og Tom livet bagfra, og publikum bliver således taget med på en rejse fra de tudsegamle og halvdemente pensionisters død til deres allerførste møde med slikposer og snotnæser. Vi begynder altså med døden, for så er det triste ligesom overstået. Derfra følger alle livets smukke faser i baglæns kronologisk rækkefølge. Lige fra alderdommens senilitet, hvor man glemmer at lukke tishullet, over midtvejskriser og karriere til ungdommens drømme, fuldemandssnak med hovedet i kummen og seksuelle udskejelser. Det sker med en enkelhed og lethed, der afspejler sig i scenografien; kun de allermest nødvendige rekvisitter er med, og ofte er kostumerne på ægte teatersportsvis reduceret til en cardigan og et par briller.

Den succesfulde forfatterduo Vase & Fuglsang er i særdeleshed et par erfarne herrer på den danske revyscene, og de har leveret tekster til stort set alle landets revyer. Sammen med Cirkusrevyens charmerende skuespillere Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard har de med ’Livet – hvor svært ka’ det være?’ skabt endnu en teaterperle, der med elegance og lune behandler alle livets facetter med visdom og et glimt i øjet.

Forestillingen spillede for fulde huse på Aarhus Teater og høstede flotte anmeldelser.

Manuskript: Vase & Fuglsang, Ellegaard & Lykkegaard
Instruktion: Vase & Fuglsang
Scenografi og kostumer: Kirsten Brink
Medvirkende: Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard