Lis Sørensen

Torsdag 20. februar 2020

Med helt nye numre og klassikere som 'Mine Øjne De Skal Se', 'Tæt på Ækvator' og 'Fuld af Nattens Stjerner' og flere hit-perler fra fire årtier i musikken kan hele Danmarks Lis Sørensen opleves live i Værkets Store Sal til februar. 

Sangerinden havde stor succes i tv-programmet ‘Toppen af Poppen’ i 2018 og året efter, da hun tog på en arena- og sommerturné med Anne Linnet, Sanne Salomonsen og ‘AnneSanneLis’-opstillingen, der har høstet flotte anmeldelser. Blandt andre Avisen Danmarks musikredaktør, Simon Staun, der skrev følgende efter AnneSanneLis’ koncert i Ceres Arena 17. maj 2018:

“Jeg har skrevet det før, men Lis Sørensens modnede stemme er ganske enkelt formidabel (…) Alt afhænger af øjnene, der ser, og jeg kan kun se en 63-årig sangerinde, som sætter nærmest samtlige af sine yngre kolleger på plads med en mageløs magtdemonstration.”

Lis Sørensen skiller sig for alvor ud på en scene. Passionen og erfaringen stråler ud over scenekanten, og med sin varme vokal, der tilsyneladende kun er blevet bedre med tiden, favner hun et bredt publikum i en stærk kombination at være til stede i øjeblikket og rejse ned ad ‘Memory Lane’.