Linda P’s sabotagehunger

Fredag 30. oktober 2020

Linda P er klar med et helt nyt stand up-show i 2020, hvor hun endnu en gang deler ud af sig selv og sit liv på sin sædvanligt nådesløse vis med skarpe bemærkning og intet filter. Oplev 'Sabotagehunger' i Store Sal oktober 2020.

Linda P har siden debuten i 2004 bjergtaget danske comedy-fans med sine personlige, ærlige og til tider kradsbørstige beretninger fra sit eget liv og den verden, hun ser omkring sig. I sine one man-shows kigger hun både indad og udad og siger tingene, som hun vil – uden filter.

Det kan publikum endnu en gang se frem til, når Linda P i 2020 er klar med sit femte one man-show, der har fået titlen ‘Sabotagehunger’. Linda P’s seneste show – ‘Normal?’ fra 2016 – tegnede et billede af, at den vilde og indtil da karakteristiske livsstil skulle lægges om. Men kan det lade sig gøre at holde sig på måtten og leve det stille liv uden ballade? Har Linda P undgået at fucke de nærmeste relationer op? Hvad med kærligheden og at være i et forhold, når man er født vildbasse?

I ‘Sabotagehunger’ deler Linda P igen ud af sig selv – og ikke mindst sine frustrationer over sit indbyggede og indgroede ‘fuck up-gen’.