Linda P’s sabotagehunger

Torsdag 23. september 2021

Dette show er flyttet til 23. september 2021 på grund af corona-nedlukning.
Har du billet til showet er de gyldige til den nye dato. Alle billetkøbere har fået direkte besked.

Linda P er klar med et helt nyt stand up-show – det femte i rækken – hvor hun endnu en gang deler ud af sig selv og sit liv på sin sædvanligt nådesløse vis med skarpe bemærkning og intet filter. Oplev ‘Sabotagehunger’ i Store Sal februar 2021.

Linda P har siden debuten i 2004 bjergtaget danske comedy-fans med sine personlige, ærlige og til tider kradsbørstige beretninger fra sit eget liv og den verden, hun ser omkring sig. I sine one man-shows kigger hun både indad og udad og siger tingene, som hun vil – uden filter.

Det kan publikum endnu en gang se frem til, når Linda P i 2020 er klar med sit femte one man-show, der har fået titlen ‘Sabotagehunger’. Linda P’s seneste show – ‘Normal?’ fra 2016 – tegnede et billede af, at den vilde og indtil da karakteristiske livsstil skulle lægges om. MEN….. er det så nemt at holde sig på måtten og leve det stille liv uden at lave ballade?

Har Linda kunnet undgå at fucke de nærmeste relationer op? Og hvad med kærligheden? Kan det overhovedet lade sig gøre at være i et forhold, når man er født som vildbasse? Og er det i orden at være fucked up når man ovenikøbet snart skal være mor?

I ‘Sabotagehunger’ deler Linda P igen ud af sig selv – og ikke mindst sine frustrationer over sit indgroede ‘fuck up-gen’.