Let’s Groove

Lørdag 14. november 2020

De to garvede radioværter Henrik Milling og Nicolai Molbech er gået sammen med Jan Glæsels Orkester og dykker ned i historien bag Earth, Wind & Fire i det, de kalder en 'live funk-cast' på Værket.

“Do you remember?” startede Maurice White den ikoniske funk-ballade ‘September’ af amerikanske Earth, Wind & Fire i 1978.
Og dem er der heldigvis mange, der husker. Blandt andet radioværterne Nicolai Molbech og Henrik Milling, der i 2020 tager rundt i hele landet og fortæller historien om det historiske funk-band.

De to garvede værter beskriver selv konceptet som ‘live funk-cast’, der løber af stablen som en levende radioudsendelse, hvor Milling og Molbech dykker dybt ned i historien om orkesteret, der med sange som netop ‘September’ men også ‘Let’s Groove’ og ‘Boogie Wonderland’ for mange er lyden af overgangen til 80’erne – og post-discoen og funkens storhedstid.
Milling og Molbech gør os klogere på den hemmelige formel, der gør, at deres sange stadig holder i dag. 40 år efter.

Og man kan ikke have en aften i Earth, Wind & Fires navn – og endda med titlen ‘Let’s Groove’ – uden live-musik. Derfor har de to værter allieret sig med den erfarne kapelmester Jan Glæsel og hans 15-mand store orkester. De gengiver mesterværkerne uden at miste den mindste smule funk, mens Milling og Molbech kommer rundt om et af historiens største succesorkestre. Med fængende historier og anekdoter.

Glæd dig til Let’s Groove på Værket!