Let’s Groove

Lørdag 30. oktober 2021

Den musikalske historie om Earth, Wind & Fire på Værket

Den 30. oktober 2021 indtager Earth, Wind & Fireeksperterne Milling & Molbech Værket i Randers med showet “Let’s Groove”. Her deler de ud af deres enorme viden og tager dig med bagom et af historiens mest famøse funk-bands.

Få blandt andet svar på, hvad det var, der skete ”den 21. september”, hvorfor bandet hedder Earth, Wind & Fire og om hvad det var for noget med det der store skænderi i tourbussen.

Siden Milling & Molbech i starten af 90’erne sendte funk og disco ud via P3’s frekvens, har interessen for de to genrer vokset sig så stor, at de efterhånden kan bryste sig af at være de førende eksperter herhjemme. I dag har de en lytterskare på omkring en halv million danskere, der hver lørdag lytter med, når de tager på tur ind i discoens og funkens univers i P4-radioprogrammet, ’FONK! Det er lørdag’.

Siden da har Milling & Molbech været professionelle historiefortællere og musikformidlere. Og nu har kastet sig over et koncept, de kalder for Live funk-cast. I bund og grund flytter de radioprogrammet ud på en scene med levende publikummer, og i stedet for at spille musikken fra en plade, har de deres helt eget band med til at skabe den fuldendte liveoplevelse.

Showet hedder “Let’s Groove”, og handler i denne runde om bandet Earth, Wind & Fire, et af tidens måske største og mest succesfulde funk-bands. Til at spille numrene har de fået fat i det succesfulde band, Rumors Corner ledet af Jan Glæsel, der stiller op med et 15 mand stort orkester fyldt med blæseinstrumenter, og Bobo Moreno, der sikkert og overlegent agerer vokal.

Det bliver en aften i funkens tegn, et farverigt og formidabelt festfyrværkeri, et inferno af lyde og effekter. Det bliver med garanti et show, man ikke kan sidde stille til!