LEGACY – Celebrating The Music of The Bee Gees

Fredag 17. marts 2023

Featuring Robin-John Gibb
Special guest: Blue Weaver

Storslået hitparade med Bee Gees’ bedste sange! Sammen med et hold af supertalenter har Robin-John Gibb, søn af Robin Gibb, skabt den ultimative hyldest til sin far og sine onkler.

Det er ikke for sjov, når ingen ringere end Robin-John Gibb, søn af Robin Gibb, kalder ’Legacy’ den mest autentiske Bee Gees-hyldest derude. Faktisk har han selv været med til at skabe showet sammen med dets tre italienske hovedpersoner, brødrene Pascuale, David og Walter Egiziano.

De tre Egiziano-brødre har i årevis spillet Bee Gees’ udødelige sange, og deres tributeshow var både kendt og respekteret af Gibb-brødrene, hvorfor det netop også var dem, Robin-John først kom til at tænke på, da han ville lave sit eget, ultimative hyldestshow til sin far og sine tre onkler.

Ligesom sin far er Robin-John også en kunstner med mange facetter, idet han både er sanger, skuespiller, multiinstrumentalist og komponist. Og ud over at have taget sig af produktionen af showet kommer han også til at stå på scenen sammen med Egiziano-brødrene og deres musikere, der bliver akkompagneret af selveste Blue Weaver, som spiller keyboard på en række af Bee Gees største sange:

Night Fever
If I Can’t Have You
Stayin’ Alive
You Should Be Dancing
Massachusetts
Tragedy
How Deep Is Your Love
To Love Somebody
More Than A Woman
& mange flere