Lars Lilholt Band

Fredag 13. august 2021

Vær opmærksom på, at koncerten er flyttet fra den 14. august til den 13. august 2021. Billetter er fortsat gyldige til den nye dato. Alle billetkøbere har fået direkte besked.

Lars Lilholt og hans mere end almindeligt sammenspillede band har meldt deres ankomst til Randers Festuge på Værkets Amfiscene. Glæd dig til masser af fællessang og god stemning!

Mere end 35 albums – alene, med Lars Lilholt Band eller Dalton – og over 300 sange skrevet. Det er et usædvanligt omfattende musikliv, som Lars Lilholt kan bryste sig med.

Aalborg-fødte Lars Lilholt har optrådt som musiker siden 1973, da han dannede orkesteret Kræn Bysted’s, så det er en på alle måder erfaren herre, der har annonceret sit visit på Værkets Amfiscene.

Den første fredag i Randers Festuge 2021 fylder han Værkets udendørsområde med sine store hits, der har brændt sig fast i den danske folkelighed og sangskat gennem mere end tre årtier. Lars Lilholt Band er synonym med fællessang og god stemning, når de går på scenen og trakterer publikum med allemandseje som ‘Kald Det Kærlighed’, ‘Den Hvide Dværg’, ‘Café Måneskin’ og mange, mange flere af de gode.

Senest har Lars Lilholt Band i efteråret 2019 udgivet en live-plade med deres koncert på samme Smukfest. Hør den i afspilleren herunder.