Lars Hjortshøj – Plan B

Fredag 29. november 2019

Lars Hjortshøj er en af dansk komiks helt store sværvægtere, og det har han været i over 20 år, hvor han også - med stor succes - har slået sine folder som tv- og radiovært. Nu er den folkekære komiker klar med et helt nyt one man show i efteråret '19, som han tager med til Randers. Hjortshøj havde sat sig for at løse menneskehedens problemer, men det gik galt. I stedet kastede Lars sig over Plan B.

Han har været en af den danske komiks foregangsmænd – som stand-up’er og som fast del af satire- og comedyprogrammer som ‘Safari’, ‘Casper og Mandrilaftalen’, ‘Langt Fra Las Vegas’ og ‘Klovn’ gennem tiden. Den folkekære komiker Lars Hjortshøj har gjort en levevej ud af at være sjov og på at underholde – også som tv-vært på programmer som ‘Rundt på Gulvet’ og radiovært på programmet ‘Badabing’ på P4.

Lars Hjortshøj er klar med et helt nyt one man show i efteråret ’19, og showet har han døbt ‘Plan B’. Hjortshøj er rundet de 50, og igennem de 50 år har han lært, at livet sjældent går som planlagt. Livet er ifølge komikeren en lang række af valg, men når man vælger, går det alligevel sjældent, som man forventer. Derfor er det essentielt at have en Plan B. Komikeren fortæller, at det er et show, der handler om alt det, man finder, når man leder efter noget andet, og der er god grund til at glæde sig.

Seneste show fra Hjortshøjs hånd, 2015’s Omvendt, fik fremragende anmeldelser af bl.a. Nordjyske, BT og Politiken, og Lars Hjortshøj er i sandhed på hjemmebane med en mikrofon og et publikum. Vi glæder os umanerligt meget til at byde komikeren indenfor på Værket.

”Livet går sjældent som planlagt. Heldigvis. Jeg har lagt mange planer. Forsøgt at tilrettelægge og kontrollere. Men hver gang, jeg tror, jeg har styr på tilværelsen, sker der altid noget andet. Som regel er det andre mennesker, som ødelægger det hele for mig. De griber forstyrrende ind og minder mig om de vigtige ting i livet.”
– Lars Hjortshøj