Kronprinsparrets Priser 2020

Lørdag 31. oktober 2020

Værket slår dørene op til en ganske særlig aften, når Kronprinsparret besøger Randers og hædrer ekstraordinære præstationer og personer inden for kunst, kultur og socialt arbejde.

Vær med, når vi får kongeligt besøg af Deres Kongelige Højheder Kronprinsen og Kronprinsessen på Værket i Randers, der i år danner ramme for Kronprinsparrets Priser.
Det sker ved et stort prisshow præsenteret af Bikubenfonden i samarbejde DR, der også byder på livemusik og underholdning i topklasse.

Aftenens værter og programmet afsløres løbende. Følg med på Facebook, #kronpriser eller hold øje her på hjemmesiden for mere info.

Billetsalget starter torsdag den 1. oktober 2020 kl. 11.00.
Billetpris: 295,-

Om Kronprinsparrets Priser
Kronprinsparrets Priser blev indstiftet i 2004 som Bikubenfondens bryllupsgave til Kronprinsparret. Formålet med Kronprinsparrets Priser er at synliggøre og anerkende den ekstraordinære præstation inden for dansk, grønlandsk og færøsk kultur og socialt arbejde. Der uddeles fire priser. Med Kronprinsparrets Kulturpris og Kronprinsparrets Sociale Pris følger 500.000 kr. og et kalejdoskop skabt af Olafur Eliasson. Med Kronprinsparrets to Stjernedryspriser følger 100.000 kr.

På Værket er vi glade for at kunne huse en så stor og betydningsfuld begivenhed som Kronprinsparrets Priser 2020. Showet vil naturligvis blive afholdt med hensyntagen til COVID-19-situationen samt efter de på tidspunktet gældende retningslinjer og anbefalinger fra sundhedsmyndighederne om afstand og hygiejne.