Klaverkvintet med unge talenter

Søndag 30. januar 2022

Arrangementet er flyttet til ny dato: 30. januar 2022. Alle billetkøbere har fået direkte besked.

Dine billetter er fortsat gyldige til den nye dato, og du behøver ikke foretage dig yderligere.

Skulle du være forhindret i at deltage på den nye dato, kan du selvfølgelig få dine penge refunderet – frem til og med [indsæt deadline] – og det kan du på følgende måder:

  • Ved at sende dine billetter pr. e-mail til billet@vaerket.dkog medsende dit bank registrerings- og kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.
  • Ved at sende dine billetter til Værket, Sven Dalsgaards Plads 1, 8900 Randers C og medsende dit bank registrerings- og kontonummer. Når vi har modtaget billetterne, overfører vi beløbet til din konto.

Værkets billetsalg er i øjeblikket lukket og det er derfor ikke muligt at møde fysisk op. Kontakt os i stedet på billet@vaerket.dk, eller
på T: 89 13 51 10 hver mandag kl. 09.00 – 12.00.

 

En dansk klaverkvintet bestående af unge, meget talentfulde musikere gæster BRAGE. De fem musikere er Anna Egholm, violin, Alva Holm, violin, Nicholas Swensen, bratsch, Jonathan Swensen, cello, og Elias Holm, klaver. Ved siden af deres musikstudier optræder de som solister og kammermusikere i forskellige sammenhænge. Desuden spiller de jævnligt ved musikfestivaler i Danmark og udlandet. De har alle modtaget en række priser og legater. Programmet ved koncerten i Randers er kvintetter af Dvorak, Granados og Brahms.