Karen-Marie Lillelund – Hold balancen – Nyd livet

Tirsdag 19. marts 2019

En af landets mest populære foredragsholdere Karen-Marie Lillelund vender tilbage til Værket med sit livsfilosofiske og ikke mindst underholdende foredrag fuld af inspiration til at huske at leve livet fuldt ud og få lidt med af det hele: kærlighed, karriere, familie og sundhed.

Ifølge sygeplejersken Bronnie Ware, der gennem lang tid har talt med patienter på deres dødsleje, så er en af de mest almindelige fortrydelser: ‘Jeg ville ønske, jeg havde tilladt mig selv at være mere lykkelig.’ Det har den humørfyldte foredragsholder Karen-Marie Lillelund lavet et foredrag ud fra, der handler om at leve livet fuldt ud.

“Livet er ikke en generalprøve med døden som premiere. Alligevel føles det indimellem, som om vi bare ræser afsted i forsøget på at nå en eller anden mållinje og glemmer at nyde vejen derhen,” siger foredragsholderen selv.
Derfor har hun lavet foredraget ‘Hold balancen – Nyd livet’ om at leve livet fuldt ud og tillade sig selv at være lykkelig i den vanskelige balancegang mellem kærlighed, karriere, familie og sundhed.

Karen-Marie Lillelund skriver – ved siden af sine foredrag – klummer for Magasinet Arbejdsmiljø og bladet ‘Kulør’ og har forfattet bøgerne ‘Humor i Ledelse’, ‘Humor på Arbejdet’ og ‘Håndbog til et Lattermildt Liv’. Og der er ingen tvivl om, at Karen-Marie mestrer brugen af humor i sine foredrag.