Juliet / Bonad

Fredag 2. september 2022

BONAD og JULIET inviterer til et brag af en studiestartskoncert til en aften fuld af dansabel popmusik fra øverste skuffe. Inkl. support Little People fra Randers Statsskole.

BONAD er et nyt dansk fremadstormende band med den mest fantastiske sangerinde! Randers-trioen spiller synth-pop/rock med en stærk og kraftfuld kvindelig vokal i front. Sangene er catchy og velkomponerede med et lydbillede der veksler mellem skrøbelige øjeblikke og forløsende energi. Alt sammen omgivet af store atmosfæriske flader og med fokus på den gode melodi. Bandet har allerede spillet på adskillige større og mindre spillesteder, bl.a. på SPOT festival og som support for Calby.

Find BONAD på Instagram: https://www.instagram.com/bonadofficial/

JULIET Med en selvproduceret lyd, som kun kan beskrives som fængende og overbevisende, bringer JULIET deres bud til den moderne alternative popscene – auditivt såvel som visuelt. Bandet skriver popsange, som blander alt fra elektroniske elementer til organisk grund, som cementerer at bandet ikke tror på genrer. Energien og dedikationen der kommer til udtryk i denne særskilte lyd med hengivne melodier og glitrende produktioner, viser at JULIET kommer til at præge den moderne musikscene indenfor de næste år.

Find JULIET på Instagram: https://www.instagram.com/thebandjuliet/

Lyt til JULIET her: https://open.spotify.com/artist/37SRjw5wlYwlNQ1kjsggah?si=W0fISU_xQJiq9PVGQriaTQ&nd=1

SUPPORT
Little People fra Randers Statsskole

HUSK – der er penge at spare!
Køber du dine billetter i god tid, er der penge at spare:
Er du over 25 år koster en early bird-billet kr. 100 (koster normalt kr. 120).
Er du under 25 år koster en early bird-billet kr. 80 (koster normalt kr. 100)

Det vil også være muligt at købe billetter i døren, hvor priserne vil være:
Over 25 år: kr. 120
Under 25 år: kr. 100