Juletræsfest for voksne

Lørdag 28. december 2019

Årets 'homecoming'-gensyns-julefest på Turbinen er tilbage! Sæt kryds i kalenderen 28. december - og glæd dig til Turgid Funk, C-Style og The Zailors.

Hvis man tog følelsen af at lytte til Chris Reas ’Driving Home For Christmas’ og tilsatte en Glögg-esktrakt-agtig kondensering af december-dufte, rørte det sammen gensynets glæde ved at møde alle de andre juleferie-hjemvendte, skruede varmen og vildskaben op på små 1000 grader og serverede herligheden drysset med sagnomspunden musik fra fortidens Randers-bands, ville man have Turbinens Juletræsfest for Voksne!

I år kan du se frem til glædelige genhør med ingen ringere end Turgid FunkC-Style og The Zailors!

Den får funk for fuld udblæsning, når det 11 mand stor orkester Turgid Funk går på scenen og gavmildt øser ud af de største fra Tower of Power og James Brown – og deres helt egne funk-kreationer. I år har de allieret sig med den legendariske Randers-rapper og østjyske hip-hop-ambassadør C-Style, der elegant fletter sine stærke rim ud over funk-sættet.

Juletræsfesten byder også på en lokal supergruppe udi stemningsfuld for- og nutidig rock og pop med fart på. The Zailors består blandt andet af Natural Born Hippies- og Muddi og Salamidrengene-medlemmer, der fandt hinanden i kølvandet på Randers Ugen i 2003 og siden har vist flere gange, at de står for live-musik, der er alt andet end tamt.

Til at holde festen kørende før, under og efter live-musikken, har vi allieret os med den lokale og erfarne pladevender DJ Dreier. Og så er den efterhånden Juletræsfest-erfarne Martin Møller endnu en gang i spidsen som konferencier.

Så tag fat i de “gamle hoveder”, venner, bekendte, naboer, kærester, koner, mænd, og hvad du ellers kan komme i tanke om tag dem med på Turbinen den 28. december.