Jorden rundt med Emil, Theis og Havana

Tirsdag 9. april 2019

De to sejlende brødre Theis og Emil Erichsen fra 'Kurs Mod Fjerne Kyster' på TV har brugt tre år på en verdensomsejling på båden Havana og giver i et nyt foredrag et indblik i de historier, der foregik, når kameraet ikke var med om bord.

Theis og Emil Erichsen er begge ud af nok landets mest kendte sejlerfamilie med far Mikkel Beha og farfar Troels Kløvedal. Den opvækst samt selvfølgelig deres tre år lange jordomrejse på båden ‘Havana’ kan publikum nu komme tæt på i et nyt foredrag med de to unge sejlere.

Theis og Emil var kun hhv. 20 og 23 år gamle, da de drog ud på en tre år lang jordomsejling, hvor mange danskere har haft lov til at følge med hjemmefra i tv-programmet ‘Kurs Mod Fjerne Kyster’, men det var ikke alle historier, der fik plads i tv-programmerne, og det er også nogle af disse historier, som de to brødre tager med i deres foredrag og ind i Store Sal.

Undervejs på turen kom de to brødre tættere på hinanden end de fleste og med klip og billeder fra rejsen fortæller de levende og humoristisk om at leve helt enormt tæt på hinanden og at lære hinandens styrker og svagheder at kende. Theis og Emil tager os også med ud på de første spæde rejser med far og farfar, og hvordan sejlerlivet har rustet dem til voksenlivet og givet dem glæden ved friheden.